Sabadell

Un potencial per explotar

Sabadell. L'equip arlequinat ha tingut força problemes per marcar en la pretemporada i espera millorar aquest aspecte contra el Vila-real; de pólvora a la punta de llança, no n'hi falta

Després d'empatar dissabte a Girona, Lluís Carreras es va lamentar perquè el Sabadell havia tingut bones oportunitats i no les havia culminat. Un fet que s'explica perquè bona part del bloc és nou i cal agafar ritme de competició. Això sí, la falta de definició ha estat un dels aspectes que el conjunt arlequinat ha de polir amb vista al primer tram de la lliga, ja que en la pretemporada ha tingut força problemes per materialitzar les ocasions que ha generat. De fet, contra rivals de certa entitat –de segona B i categoria superior–, els arlequinats han fet quatre gols en sis partits. Una dada que esperen millorar demà, contra el Vila-real.

Això sí, tot i que d'entrada està faltant encert, el conjunt vallesà s'ha reforçat amb pólvora i hi ha potencial de sobres per començar a culminar les ocasions que es generen. Només cal fer una ullada a les dades dels davanters que Lluís Carreras té en nòmina: plegats van fer 49 gols la temporada passada. I això, que Ulises Dávila, que ha estat un dels atacants més destacats de la pretemporada –ha marcat dues dianes– no va tenir gaires minuts la campanya passada, en què no va fer gols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)