Sabadell

L'escenari idoni per trencar la tendència a domicili

Sabadell. Els arlequinats visitaran diumenge el Miniestadi, on van guanyar fa onze mesos l'últim partit com a visitants, amb l'objectiu de canviar la mala ratxa lluny de la Nova Creu Alta

Demà farà onze mesos que el capità del Sabadell, Juvenal Ejdogo, va batre Rubén Miño amb una canonada espectacular des de la frontal de l'àrea i va permetre als arlequinats aconseguir la victòria (0-1) en la seva visita al Miniestadi. Des de llavors, i ja ha plogut de valent, l'equip que entrena Lluís Carreras no ha tornat a sumar de tres en tres lluny de la Nova Creu Alta. L'objectiu amb què els vallesans visitaran diumenge el feu blaugrana, doncs, està marcat: trencar una tendència que dura gairebé un any a l'últim lloc on l'equip va sumar de tres en tres lluny de Sabadell. Si el bloc ha canviat –i ho ha fet de valent–, no hi ha raons per pensar que la mala ratxa s'hagi d'allargar massa. Almenys, aquesta és una de les consignes que hi ha al vestidor.

Val a dir, però, que trencar una tendència que dura ja 19 partits, s'entreveu complicat. El Barça B arriba al duel de diumenge un pèl més necessitat que no pas el Sabadell: ha arrencat la lliga amb dues derrotes. Les ensopegades blaugrana, a més, han estat força doloroses, perquè malgrat fer els deures en l'aspecte ofensiu (6 gols marcats), la feblesa a la rereguarda (8 dianes en contra) ha condemnat els d'Eusebio. Un bagatge que contrasta amb l'arlequinat, que és l'únic equip de segona que encara no ha marcat ni rebut cap gol.

Un bagatge per oblidar

La victòria a Barcelona en la jornada 7 del curs passat va donar inici a la mala dinàmica dels de Lluís Carreras lluny de casa, que va ser una de les raons que explica la línia descendent de l'equip en el darrer tram de la temporada passada. El fet que, a partir de llavors, el Sabadell hagi sumat 6 punts de 57 possibles és el millor reflex de la mala tendència arlequinada a domicili. El principal problema amb què ha topat l'equip han estat les dificultats per marcar: 9 gols en 19 partits. En l'aspecte defensiu, en canvi, la tendència és inversa: 31 dianes encaixades. Amb tot, els vallesans són conscients que cal trencar la ratxa i s'han conjurat per fer-ho diumenge. El bloc s'ha reforçat amb solidesa al darrere i profunditat al davant i vol iniciar el curs establint noves rutines, sobretot lluny de casa.

La ratxa a domicili
Temporada 2012/13
J. 1 Girona - Sabadell
0-0
Temporada 2011/13
J. 42 Las Palmas - Sabadell
3-1
J. 40 Valladolid - Sabadell
2-0
J. 38 Elx - Sabadell
1-1
J. 36 Múrcia - Sabadell
1-0
J. 34 Còrdova - Sabadell
0-0
J. 32 Alcoià - Sabadell
2-1
J. 30 Alcorcón - Sabadell
1-0
J. 29 Recreativo - Sabadell
1-1
J. 27 Hèrcules - Sabadell
1-0
J. 25 Cartagena - Sabadell
1-0
J. 23 Osca - Sabadell
0-0
J. 20 Numància - Sabadell
2-1
J. 18 Almeria - Sabadell
3-0
J. 16 Celta - Sabadell
4-1
J. 14 Girona - Sabadell
1-1
J. 12 Nàstic - Sabadell
5-0
J. 1 Xerez - Sabadell
2-1 (*)
J. 10 Guadalajara - Sabadell
1-0(*) La jornada 1 es va disputar el 26 d'octubre
Els números
19 partits sense vèncer
6 EMPATS 13 DERROTES 9 GOLS A FAVOR 31 GOLS EN CONTRA 6 PUNTS DE 57 EN JOC
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.