Sabadell

Arguments per confiar que la sequera s'acabarà

Sabadell. Tot i que els arlequinats són, amb el Racing, els únics que no han fet cap gol, l'equip genera ocasions i creu que marcarà aviat

El Sabadell va trencar, a pesar seu, l'estadística d'imbatibilitat amb què havia començat la lliga i va encaixar al Miniestadi els primers dos gols. Els de Lluís Carreras continuen tenint problemes per definir i van encadenar contra el Barça B el tercer partit sense marcar, una ratxa que els arlequinats no vivien des que, el curs 2009/10, van estar tres jornades sense fer gols: la cinquena, la sisena i la setena. Això sí, el bloc, que amb el Racing és l'únic que encara no ha marcat, es mostra optimista amb vista al futur.

Una de les principals raons és la imatge que va mostrar a les acaballes de les dues parts a Barcelona, en què va generar perill a la porteria blaugrana. Les declaracions d'Aníbal Zurdo després del partit són el millor reflex de les sensacions que viu la punta de llança arlequinada: “Hem tingut ocasions, i molt clares, però ens les han tret de sota la línia o han topat amb el pal.” Amb tot, l'atacant del Sabadell creu que és massa aviat perquè salti cap alarma: “Tot i que el davanter viu del gol, estem tranquils.” Eneko es va expressar en una línia similar i creu que la feina feta és el millor aval: “Sabem com hem de jugar per marcar i, per aquesta raó, tenim confiança.”

LA XIFRA

3
anys
feia que el Sabadell no encadenava tres partits de lliga sense marcar

Paciència amb la recuperació de Collantes

Tot i que semblava que Collantes estaria recuperat amb vista al partit al Miniestadi, l'extrem no hi va arribar a temps i el cos mèdic del club li prepararà un pla de recuperació específic per evitar que la lesió s'agreugi. Les molèsties que té per la contractura al quàdriceps no permeten que estigui al cent per cent i el seu retorn es posposarà uns dies més. D'altra banda, hi ha hagut canvis en els horaris de la setmana vinent: el partit de copa contra l'Hèrcules a Sabadell es jugarà dimarts (la Diada) a les 12 del migdia perquè divendres l'equip visita el Madrid B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)