Programació 8tv

Dissabte, 16 novembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla La Flama de Farners: als quatre vents. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Delta Power Trio. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 29'
06.58
RAC1
Emissió en directe de la programació de RAC1.
Altres
Durada: 174'
09.52
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 188'
13.00
El Barça juga a 8tv
Emissió de partits del FC Barcelona de diferents seccions.
Esports
Durada: 100'
14.40
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 43'
15.23
Barcelonautes
L'espai recull la vitalitat que es respira al Barcelonès i rodalia i l'acosta a l'espectador a peu de carrer. I és també un magazín que descobreix als habitants de la comarca totes les opcions que tenen al seu abast.
Altres
Durada: 31'
15.54
Arriba y abajo
El poyuelo
1936. Sir Hallam Holland i la seva bella i jove esposa, lady Agnes, deixen l'ambaixada a la qual ell ha estat destinat i s'instal·len al número 165 d'Eaton Place, l'antiga mansió de la família Bellamy, buida des de fa anys. La casualitat fa que li demanin a Rose Buck, que durant molts anys va treballar per als Bellamy, que contracti el nou personal de servei, al qual s'uneix finalment ella mateixa com a governanta.
Sèries
Durada: 61'
16.55
Arriba y abajo
La mariquita
La Persie s'involucra romànticament amb l'Spargo, que alhora la introdueix en el moviment feixista, la qual cosa angoixa enormement la nova criada jueva de la família.
Sèries
Durada: 59'
17.54
Arriba y abajo
El cuco
La Persie comença a relacionar-se amb el Ribbentrop. Paral·lelament, el rei decideix abdicar, la Lotta continua traumatitzada i el Hellam descobreix que té una germana.
Sèries
Durada: 58'
18.52
Arriba y abajo
Un país lejano del que no sabemos nada
Lady Maude ha mort i la Pamela ha vingut a viure a Eaton Place, igual que Blanche Mottershead, la germanastra de la Maude, arqueòloga, que va assistir al funeral i sembla probable que s'hi quedi indefinidament. Mentrestant, la família es prepara per a una altra guerra, després de les converses aparentment inútils de Chamberlain amb Hitler.
Sèries
Durada: 67'
19.59
Pel·lícula: Todos los animales pequeños
Després de la mort de la seva mare, el Bobby, un jove discapacitat psíquic, queda a mercè del seu padrastre. Aquest, que vol apoderar-se del negoci familiar, el terroritza i l'amenaça de recloure'l en un psiquiàtric.
Pel·lícules
Durada: 121'
22.00
Pel·lícula: Madame de...
Necessitada de diners per cobrir les seves despeses, una comtessa ven unes arracades que li va regalar el seu marit i a ell li diu que les ha perdut. Aquest fet provoca un malentès de tràgiques conseqüències.
Pel·lícules
Durada: 112'
23.52
Borgen
Sentido y sensibilidad
Després de les filtracions als Moderats, la Birgitte decideix que els Nous Demòcrates necessiten distingir-se d'aquests. Llavors, en un debat, llança un atac audaç contra el seu líder, Jacob Kruse.
Sèries
Durada: 67'
00.59
Borgen
Las elecciones
L'esclat del Kruse al debat preelectoral resulta fatal per als moderats i el partit dels Nous Demòcrates aconsegueix més del doble dels escons previstos. De sobte, la Birgitte és temptada pels grups de coalició de l'esquerra i de la dreta.
Sèries
Durada: 61'
02.00
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 240'