Programació 8tv

Dissabte, 23 novembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: That's way. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 29'
06.29
Catalunya Blues
Mambo Jambo. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 31'
07.00
RAC1
Emissió en directe de la programació de RAC1.
Altres
Durada: 173'
09.53
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 187'
13.00
Viure
Recull de diversos vídeos sobre receptes de cuina, trucs per mantenir-se en forma i consells per ser més feliços, combinat amb entrevistes a les personalitats més destacades del món de la gastronomia.
Altres
Durada: 39'
13.39
Zap 8/Interferencias
Selecció dels moments més divertits de la televisió i de YouTube.
Altres
Durada: 29'
14.08
Barcelonautes
L'espai recull la vitalitat que es respira al Barcelonès i rodalia i l'acosta a l'espectador a peu de carrer. I és també un magazín que descobreix als habitants de la comarca totes les opcions que tenen al seu abast.
Altres
Durada: 36'
14.44
Arriba y abajo
El amor que se sacrifica
Després que li diguin que és perillós per a ella tenir més fills, lady Agnes s'uneix al seu espòs per entretenir l'ambaixador nord-americà Kennedy i la seva família, juntament amb l'encantador milionari jueu Caspar Landry. La senyora Thackeray, per la seva banda, decideix tornar a Eaton Place. Paral·lelament, l'Amanjit i la Blanche decideixen participar en l'organització del rescat de nens jueus d'Alemanya.
Sèries
Durada: 65'
15.49
Arriba y abajo
Un ejemplar perfecto de mujer
A la Blanche l'incomoda la publicació de l'últim llibre de Portia Alresford, La resplendor daurada, en què parla de la seva relació lèsbica. A més, les seves veritables identitats són publicades per la premsa, i això no agrada a sir Hallam i divideix el personal. La Portia, per la seva banda, vol ressuscitar la seva relació amb la Blanche, però aquesta ho considera impossible.
Sèries
Durada: 71'
17.00
Arriba y abajo
Todas las cosas que era
Després de la visita de Caspar Landry, lady Agnes visita la fàbrica i acaba posant amb les seves mitges, ja que no es presenta la model que ho havia de fer. Això disgusta enormement sir Hallam. Per impressionar la Beryl, el Harry decideix participar en el campionat de boxa dels criats de Belgravia. No obstant això, qui captiva l'organitzador és el jove Johnny.
Sèries
Durada: 66'
18.06
Arriba y abajo
El último vals
Quan la guerra ja sembla inevitable i el seu matrimoni insalvable, lady Agnes decideix portar els fills al camp, i deixa el marit amb la seva germana, cosa que no passa desapercebut a la planta baixa. El Harry i la Beryl, per la seva banda, es comprometen i planegen emigrar als Estats Units, tot i que la Beryl gairebé es fa enrere quan s'assabenta de l'aventura que el seu nòvio va tenir amb la Persie. Paral·lelament, el Harry fa xantatge a sir Hallam.
Sèries
Durada: 64'
19.10
Arriba y abajo
En alguna parte sobre el arcoiris
Amb la sospita que la Persie pugui passar informació als alemanys, sir Hallam decideix posar fi a la seva aventura. Mentrestant, la Rose li diu al Johnnie que el majordom és un exalcohòlic i que està molt avergonyit pel seu error. El Casper visita lady Agnes per dir-li que pretén tornar als Estats Units, moment en el qual sir Hallam s'adona de la traïció de la Persie, igual que lady Agnes. Finalment, la Persie se suïcida abans que puguin arrestar-la.
Sèries
Durada: 69'
20.19
Pel·lícula: Cena entre amigos
El Gabe i la Karen, una parella feliçment casada, descobreix que els seus amics, el Tom i la Beth, no són tan feliços com semblen. Una nit, la Beth els explica que el Tom l'ha deixat per una altra dona i que estan tramitant el divorci. Arran d'això, el Gabe i la Karen comencen a qüestionar-se la solidesa de la seva relació.
Pel·lícules
Durada: 101'
22.00
Pel·lícula: Juegos prohibidos
1940. La Paulette, una nena parisenca de cinc anys, es queda òrfena després d'un atac de l'aviació alemanya. Escapant del caos, troba refugi en el si d'una humil família de grangers i es fa amiga del petit de la casa, el Michel. Els nens forgen una sòlida relació de solidaritat i suport. Junts aconsegueixen processar la brutal realitat de la guerra gràcies a la creació del seu propi món inventat.
Pel·lícules
Durada: 102'
23.42
Pel·lícula: Safe
La Carol és una mestressa de casa que porta una vida idíl·lica. Un dia comença a mostrar els símptomes d'una malaltia misteriosa que va patir un conegut seu i que li va causar la mort.
Pel·lícules
Durada: 124'
01.46
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 254'