Programació TV3

Dissabte, 20 juliol de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 345'
11.45
Manual de supervivència
Instruccions bàsiques per relacionar-se amb catalans
En aquest capítol, els protagonistes miren d'aprendre una segona lliçó del manual de supervivència, la que explica com es relacionen els catalans entre ells. I, el més important, com es relacionen els catalans amb els de fora.
Altres
Durada: 55'
12.40
TV3xunTUB
Roger Coma
Roger Coma es decideix a pujar la seva story a al programa per explicar què significa gravar la sèrie diària de sobretaula de TV3, Com si fos ahir. També aprofita per parlar sobre com se'n surt amb les noves tecnologies.
Altres
Durada: 35'
13.15
Zona zàping
Avui es repassen les reaccions i bromes que ha generat el fitxatge d'Antoine Griezmann pel Barça. Al voltant d'aquest fitxatge, Neymar s'encarna en Rosalía per cantar al president Bartomeu que hi posi la pasta i se l'emporti a Barcelona. El programa també ofereix les millors imatges de l'última setmana del torneig de Wimbledon, i dels World Roller Games, que van tenir lloc a Barcelona el cap de setmana passat. A més, l'espectador pot veure envellir virtualment els futbolistes més coneguts. I continua, una setmana més, el repte viral de l'estiu, el bottle cap challenge. L'espai NTLF continua buscant el vídeo domèstic més divertit de Catalunya.
Altres
Durada: 45'
14.00
Obrint plaça
La por
La por sempre és present als castells. Avui s'explica la història de la Irene, dels Castellers de Barcelona, que de nena va patir caigudes fortes i va estar a punt de deixar els castells. Però es va enfrontar a la por, i avui és la responsable de la canalla de la colla, i és ella qui els ajuda a vèncer la por. També es mostra com aborda la por escènica el cantant de Mishima, David Carabén. I amb la psicòloga Emma Barthe s'analitzen els mecanismes mentals on s'origina la por.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: The Town. Ciutat de lladres
A Boston es produeixen més de 300 robatoris cada any. D'un barri de 1.600 quilòmetres quadrats anomenat Charlestown han sorgit més lladres de vehicles blindats i de bancs que de cap altre lloc dels Estats Units. Un d'ells és Doug MacRay, encara que no està fet de la mateixa pasta que els seus col·legues en el crim. A diferència d'ells, el Doug ha tingut una oportunitat de tenir èxit, una oportunitat d'evitar seguir les petjades criminals del pare.
Pel·lícules
Durada: 125'
17.45
Tarda de cine: Octopussy
L'agent 009, company de James Bond, és assassinat a Berlín Oriental. Abans de morir, però, l'agent aconsegueix lliurar a l'ambaixador britànic una valuosíssima peça d'orfebreria: un ou de Pasqua, creat per Fabergé, que pot estar relacionat amb una xarxa de falsificació. James Bond ha d'esbrinar-ho.
Pel·lícules
Durada: 135'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Preguntes freqüents
En el programa d'aquesta setmana, Cristina Puig entrevista Carlos González, la persona que va saber que l'home havia arribat a la Lluna mig segon abans que Houston. I a continuació, xerra amb Paddy Amstrong, un dels quatre de Guilford, que va passar 15 anys a la presó acusat d'un atemptat que no havia comès.
Altres
Durada: 215'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'estudi
Gnaposs Quintet. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Augie Burr. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Anibal Martínez Quintet. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'