Programació La 1

Dissabte, 20 juliol de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'
09.20
+Cotas
Avui es descobreix un hospital veterinari per a totes les espècies, El Bosque, que a més d'estar obert tots els dies de l'any, les 24 hores, destaca perquè atén sense ànim de lucre animals exòtics abandonats.
Altres
Durada: 65'
10.25
Comando al sol
Inclou Un verano sin límites i España al desnudo: Es coneix en aquesta ocasió la platja salvatge de la Costa Tropical i es passeja per Bubión i l'Alhambra. També es navega pel llac glaçat més gran de la península Ibèrica i es proven les ones de la Califòrnia madrilenya.
Altres
Durada: 120'
12.25
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 65'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Tour de France
El Tour de França arriba a una de les seves fases més dures amb la catorzena etapa, de 117,5 km. Els corredors superaran el llindar dels 2.000 metres poc abans d'arribar al Tourmalet, en un moment en què els millors escaladors ja s'hauran desmarcat de la resta. Els 19 km d'ascensió al mític cim, amb un desnivell mitjà del 7,4 % a les rampes, faran estralls no només en l'escamot, sinó també entre alguns dels favorits a vestir de groc als Camps Elisis.
Esports
Durada: 60'
17.00
Sesión de tarde: Un romance muy peligroso
Mentre fuig de la presó, un atracador de bancs famós es veu obligat a endur-se com a ostatge una agent judicial atractiva. Malgrat les profundes diferències que els separen, sorgeix entre ells una atracció irresistible.
Pel·lícules
Durada: 115'
18.55
Cine de barrio: Los subdesarrollados
La IISA és una agència clandestina de detectius especialitzada en infidelitats matrimonials. El Julio n'és el creador i el Timoteo és el seu ajudant. Junts fan servir les tècniques més avançades per desemmascarar els infidels.
Pel·lícules
Durada: 125'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Violaciones en manada i Rumbo a la Luna: Especial per celebrar el 50è aniversari de l'arribada a la Lluna. A més de recordar el periple de l'Apollo 11, el programa se centra en les missions futures a la Lluna. A més, ofereix entrevistes amb els astronautes Thomas Pesquet, el més jove de l'Agència Espacial Europea, i Pedro Duque, actual ministre de Ciència, Innovació i Universitats en funcions. També es visita el Centre d'Entrenament d'Astronautes de Colònia.
Altres
Durada: 35'
22.05
Juego de niños
Visiten aquesta setmana el concurs l'actor i director Eduardo Casanova i l'actriu Itziar Castro. Tots dos s'enfronten per veure qui és el millor intuint les reaccions dels nens.
Altres
Durada: 95'
23.40
Pel·lícula: Apolo 13
No suposava més que un vol rutinari. Al cap i a la fi, l'home ja havia trepitjat la Lluna un any abans. Així, l'11 d'abril del 1970, la nau espacial Apol·lo 13, amb tres astronautes americans a bord, va iniciar un viatge apassionant cap a la Lluna.
Pel·lícules
Durada: 130'
01.50
Pel·lícula: Un verano en Long Island
El Nick comença un romanç amb la Holly, una arquitecta paisatgista, i la recomana al seu germà, el Ben, perquè construeixi un jardí a la casa que acaba d'heretar del seu pare. El Ben és un jove solitari i retret que no veu cap raó per viure fins que coneix la Holly i s'enamora d'ella.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 160'