Programació TV3

Dissabte, 24 agost de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 390'
12.30
Manual de supervivència
Com és d'important l'estètica?
Una cosa a què sovint s'enfronten els immigrants és la tendència que tenen algunes persones a jutjar les altres per l'estètica. I és que normalment s'associa vestir d'una manera o tenir un color de pell determinat a una sèrie d'idees preconcebudes. Els protagonistes del programa intenten esbrinar quina importància donen els catalans a l'estètica.
Altres
Durada: 50'
13.20
No te la fotis
Una de les seccions del Zona zàping li agafa el relleu durant l'estiu. El crit d'una persona que gravava un vídeo enviat al programa s'ha convertit, amb el pas del temps, en una mena de fórmula màgica i pràcticament no hi ha caiguda o ensopegada sense el crit previ de No te la fotis.
Altres
Durada: 40'
14.00
Obrint plaça
La passió
L'espai tracta des de diversos angles un aspecte que ho explica gairebé tot dels castells, la passió. La Nerea i la seva família senten una passió molt gran pel món dels castells, tant que amb uns amics han fundat la colla castellera de les Gavarres, i van a totes les diades que poden per aprendre de les grans colles. El programa parla també amb una apassionada de la seva feina, l'actriu de doblatge Núria Trífol, amb qui viu una jornada plena d'humor doblant diverses seqüències castelleres. I el psicòleg Rafael Santandreu reflexiona sobre la passió i com la viu l'ésser humà.
Altres
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Nits de tempesta
La vida d'Adrienne Willis és un desastre. Té un marit infidel, que vol tornar a casa, i una filla adolescent que qüestiona totes les seves decisions. En aquestes circumstàncies, una amiga li demana com a favor que es faci càrrec durant un cap de setmana de l'hostal que té en un poblet costaner de Carolina del Nord.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.20
Tarda de cine: Vilafranca
30 d'agost del 1999. La Cristina, la filla gran del Pere i l'Aurèlia, convida tota la família a dinar a casa seva. La dona sent la responsabilitat de mantenir la família unida, ara que la figura del pare, malalt d'Alzheimer, està desapareixent. Per primera vegada, el Pere no ha pogut recordar el nom de la seva filla i està oblidant la majoria dels records. Paral·lelament, la família ha rebut una oferta de compra d'unes vinyes del pare que s'han revaloritzat. Aquesta oportunitat fa que es formin aliances per gestionar, d'amagat de la Cristina, la venda i el repartiment de la resta de l'herència. A partir d'aquell moment, comencen a aflorar tots els rancors, els secrets i les frustracions de cada membre de la família.
Pel·lícules
Durada: 90'
18.50
Tarda de cine: Whisky a dojo
Durant la Segona Guerra Mundial, un vaixell carregat de whisky naufraga en una illa d'Escòcia. Els illencs, que no han pogut beure alcohol des de fa temps, comencen a idear tota classe d'estratagemes per burlar les autoritats i apoderar-se del carregament.
Pel·lícules
Durada: 95'
20.25
Origen Catalunya
De l'Occident a l'Orient, Zuric/Tòquio
Es parla avui de l'exportació a dos països ben meticulosos, Suïssa i el Japó. Es mostra si uns països tan allunyats entre si aprecien de la mateixa manera dos productes molt catalans, els vins i els olis amb denominació d'origen protegida. També es fa una versió nipona de la sangria amb un vi de la denominació d'origen Alella, es veu l'adaptació que ha fet una empresa de Tortosa per vendre el seu oli al Japó i es comprova que els formatges suïssos i l'oli d'oliva amb denominació d'origen protegida Terra Alta combinen molt bé.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Pel·lícula: Sàhara
Quan el gran explorador Dirk Pitt descobreix una moneda llegendària amb molta història, comença l'aventura més important de la seva vida quan emprèn la recerca d'un tresor a través d'algunes de les regions més perilloses de l'Àfrica.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.05
Pel·lícula: Els embolics de la Gray
La Gray i el Sam són germans i estan tan compenetrats que sovint la gent creu que són parella. Cansats d'interpretacions errònies, tots dos decideixen buscar l'amor i el Sam aviat el troba. L'afortunada es diu Charlie. A partir de llavors la Gray està confusa, ja que comença a sentir coses molt estranyes per la seva futura cunyada.
Pel·lícules
Durada: 100'
01.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
03.00
Ritmes a l'aula
Doubts. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Susan Santos & The Papas Red Band. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Geni Barry Quartet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Cece Gianotti. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'