Programació La 1

Dissabte, 24 agost de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 235'
09.55
+Cotas
El plató del programa és l'escenari d'una recerca molt especial. S'han amagat unes armes falses i el Demon, un gos especialista en aquesta modalitat, les ha d'intentar trobar. La Khale, la propietària, està desesperada, ja que no gaudeix amb les passejades i la seva relació amb la gossa empitjora cada dia més.
Altres
Durada: 65'
11.00
Comando al sol
Inclou Veraneo templario i Ancha es Castilla: A la recta final de l'estiu, el programa navega per tot el mar de Castella, viu una odissea en aigües del Mediterrani per arribar a les Illes Columbretes i acaba visitant la vall dels mil verds.
Altres
Durada: 110'
12.50
TVEmos
Espai que recull les imatges més sorprenents, curioses i divertides de l'actualitat. El programa mostra notícies que no es veuen als informatius, les millors imatges d'altres programes i sèries, i els vídeos més destacats de les xarxes socials.
Altres
Durada: 70'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: De vuelta a casa
L'Emilia obté el seu diploma de dissenyadora amb èxit. Abans d'anar-se'n a treballar a Estocolm torna a la casa familiar, on vivia amb el seu pare, el Caspar. Ella veu que el seu pare no ha superat la pèrdua de la seva esposa, que va desaparèixer sense deixar rastre a l'Argentina fa dos anys.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Nido vacío: Los Schroeder
Quan el seu fill més jove, el Max, celebra la seva graduació, arriba el moment per a Sabine i Bernd Schroeder de posar en marxa el seu pla, que consisteix a dedicar-se més temps l'un a l'altre i complir els grans somnis que fins ara havien relegat per la família.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Vuelta Ciclista a España
Primera etapa, de 13,4 km. Contrarellotge per equips inaugural en un circuit urbà i planer que recorrerà els carrers de Torrevieja. Un traçat sense gaires complicacions sobre una distància curta que farà que les diferències siguin mínimes de cara a la classificació general.
Esports
Durada: 95'
20.35
Viaje al centro de la tele: Grandes éxitos
Italianíssimo
Viatge melòdic i punyent per les cançons italianes que van triomfar a Espanya. Apareixen al programa artistes com Humberto Tocchi, Doménico Cotugno, Nicola di Bari, Raffaella Carrá, New Trolls, Eros Ramazotti, Luciano Pavarotti i molts més.
Altres
Durada: 25'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Náufragos en tierra firme, Fuego sobre las nubes i La sombra de la amenaza: Entre el març del 2018 i el maig del 2019, 197 líders socials han mort assassinats a Colòmbia, segons la Defensoria del Poble. La lluita contra la corrupció és la principal causa de persecució. El programa aborda el que alguns anomenen un autèntic genocidi contra el moviment social que ha crescut des de la signatura del tractat de pau amb la guerrilla de les FARC.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Que baje Dios y lo vea
L'única oportunitat de salvació d'un monestir en fallida consisteix a guanyar la Champion Clerum, un torneig de futbol europeu només per a religiosos. El problema és que en aquesta congregació ningú no juga a futbol i aquest equip inesperat necessitarà alguna cosa més que la benedicció de l'arquebisbe de la diòcesi per salvar casa seva.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Pel·lícula: Primos
Al Diego l'ha plantat la xicota. Llavors li sorgeixen quatre opcions sobre què fer per superar-ho: presentar-se a l'església el dia del casament per si se'n penedeix; emborratxar-se i despotricar d'ella; intentar recuperar l'amor de la seva adolescència, o totes alhora.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.10
Pel·lícula: Arsenal
El Mikey és un exmarine, separat i amb problemes amb les drogues, que intenta reconduir la seva vida. El seu germà petit, el JP, té una vida totalment diferent. És propietari d'una empresa i està feliçment casat. Però la seva vida tranquil·la s'enfonsa quan el seu germà gran és segrestat.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'