Programació La 1

Dilluns, 1 maig de 2017
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 250'
10.10
Pel·lícula: Cocodrilo Dundee
Michael Dundee és un caçador de cocodrils que, per la seva original filosofia de la vida, és considerat heroi. Sue Charlton, una reportera de Nova York, decideix anar a Austràlia per visitar-lo i, un cop allà, el convenç perquè l'acompanyi en el seu viatge de tornada.
Pel·lícules
Durada: 95'
11.45
MasterChef
Els aspirants cuinen vísceres seguint els trucs de Cayetana Guillén Cuervo, finalista del Celebrity, a la primera prova de la nit. A la prova d'exteriors han de reproduir un menú degustació de 14 plats que serveixen a 140 experts gastronòmics. I a la prova d'eliminació han d'identificar els 33 ingredients d'una sopa asiàtica i només poden cuinar amb els que hagin descobert. A més, Josep Roca, del Celler de Can Roca, els dona una classe magistral de maridatge.
Altres
Durada: 165'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Informatiu de Televisió Espanyola que s'emet de dilluns a divendres al migdia. Es tracta del noticiari audiovisual més antic de la història de la televisió a Espanya. La informació general és presentada per Pilar García Muñiz i les notícies esportives per Sergio Sauca.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Tres padres
El Jasper vol conèixer al seu pare, però la seva mare no té ni idea de qui pot ser. Quan han de trobar-lo, tot es redueix a tres homes molt diferents.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Desaparecida
Quan dos amics desapareixen durant les vacances de primavera, les respectives mares fan tot el possible per trobar-los. Durant la recerca totes reflexionen sobre si sengles maneres de criar-los han estat la causa de la seva desaparició.
Pel·lícules
Durada: 130'
19.40
Sesión de tarde: Cuando el deber te llama
L'Ellie i el Martin són parella. Tots dos s'han quedat a l'atur i han de marxar a viure a casa dels pares d'ella. Mentre el Martin intenta trobar feina com a professor, l'Ellie entra a treballar com a voluntària al Departament de Policia local.
Pel·lícules
Durada: 80'
21.00
Telediario 2
Ana Blanco i Marcos López donen la cara pels centenars de professionals de TVE que surten cada dia al carrer a la recerca de notícies. El resultat, un complet repàs a l'actualitat nacional i internacional. Per la seva banda, Jesús Álvarez s'ocupa de presentar l'espai esportiu.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Asalto al tren Pelham 123
Walter Garber és un controlador del metro de Nova York. Un dia tranquil a la feina esdevé un caos quan es comet un crim: el segrest d'un dels trens. El Ryder és el líder d'una banda criminal que amenaça d'executar els passatgers del metro si no se li lliura un rescat abundant.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.50
Pel·lícula: Duelo en el asfalto
L'Emily i la Lesley viatgen per carretera al desert. Quan l'Emily decideix sortir de l'autopista i agafar una drecera, aviat les dues amigues es converteixen en el blanc d'un camioner implacable i psicòtic.
Pel·lícules
Durada: 80'
01.10
Pel·lícula: Two lovers
El Leonard torna a la llar de la seva infància després d'un intent de suïcidi. Mentre es recupera davant l'atenta mirada dels seus pares, es creua successivament amb dues dones. La Michelle és una veïna amb aire misteriós i exòtic, i la Sandra, l'encantadora filla d'un home de negocis.
Pel·lícules
Durada: 110'
03.00
TVE es música
Programa que inclou especials musicals en què participen grans noms de la música, espanyola i internacional, de diferents èpoques i estils.
Altres
Durada: 180'