Programació La 1

Dissabte, 29 juny de 2019
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'
09.20
+Cotas
En el capítol d'avui, es pot veure una demostració del Jordan, un gos de la Policia Nacional que detecta un explosiu amagat al plató. I es visita Roberto Leal i la seva gossa Pepa. Per acabar, el rehabilitador caní Isra Pérez tracta el Pluto, un gos de només 5 kg.
Altres
Durada: 65'
10.25
MasterChef
Final
Els aspirants reprodueixen un plat del xef Dabiz Muñoz, que cuina amb ells marcant el ritme de la prova. El millor aconsegueix el primer passi al duel final i l'anhelada jaqueta curta. A Dénia, han de cuinar un menú dissenyat per Quique Dacosta, que després degusten els 12 duelistes de les sis edicions anteriors de MasterChef. Finalment, els dos duelistes s'enfronten preparant un menú complet que valora el jurat i Gastón Acurio, el xef llatinoamericà més reconegut a nivell mundial. El guanyador de la setena edició aconseguirà el trofeu que l'acredita com a guanyador, 100.000 euros, la publicació del seu propi llibre de receptes i un Màster en Cuina, Tècnica i Producte, impartit per la prestigiosa Facultat de Ciències Gastronòmiques del Basque Culinary Center. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 185'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un verano en Burgenland
La María troba una postal a la bústia del seu fill, el Paul, que actualment treballa a Xangai, on li anuncia que aviat es convertirà en pare.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Un embarazo embarazoso
L'Anna i el Michael han estat intentant tenir un fill durant anys, però mai han aconseguit que cap embaràs prosperi. Tots dos necessiten desesperadament un descendent, ja que és l'única condició perquè el Michael pugui fer-se càrrec del negoci familiar.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: El padre de la criatura
La paternitat inesperada d'un matrimoni entrat en anys fa que la parella visqui la seva segona joventut.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Semana de pulsos, Mayor Orgullo i Más que calor: L'onada de calor ha disparat els termòmetres a nivells històrics al juny. La irrupció d'una massa d'aire saharià de gran radiació solar i dies més llargs està obligant governs i ciutats de tot Europa a posar en marxa mesures excepcionals per reduir l'impacte de les temperatures. L'espai analitza les conseqüències i el perquè d'aquesta onada de calor que els científics relacionen amb el canvi climàtic.
Altres
Durada: 35'
22.05
Juego de niños
Aquesta setmana, l'escriptor i presentador Boris Izaguirre i el músic El Sevilla competeixen en comprensió del món infantil. També es proposen proves com les definicions, reaccions dels més petits i fins i tot un repte culinari per veure qui es defensa millor entre fogons. A més, Josetxo, guanyador de MasterChef Junior 6, visita el plató del programa.
Altres
Durada: 95'
23.40
Pel·lícula: Carol
Nova York, anys 50. Una jove de 20 anys, la Teresa, treballa en una botiga i somia una vida més plena quan coneix la Carol, una dona seductora atrapada en un matrimoni adinerat, però sense amor. Les seves vides es comencen a enfonsar i la Carol té cada cop més por de perdre la custòdia de la filla en cas de separació, ja que el seu marit qüestiona la seva capacitat com a mare en descobrir la relació que sostenia amb la seva millor amiga, l'Abby.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.30
Pel·lícula: Novio al ataque
Després de quatre anys de festeig, l'Alyssa i el Tucker estan a punt de casar-se. Com a anell de compromís per a l'Alyssa, el Tucker rep de la seva àvia l'anell de la rebesàvia, amb el qual s'han casat a la seva família. Sense saber-ho, el Tucker ha caigut sota l'encanteri de l'anell de compromís de la seva àvia.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'