Programació La 2

Dissabte, 29 juny de 2019
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Concierto clausura F. Albéniz. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 90'
09.30
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 55'
10.25
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.50
Héroes invisibles
Nepal
Aquesta sèrie de vuit documentals té com a protagonistes espanyols que han abandonat les seves còmodes vides per intentar millorar les condicions dels més desafavorits a l'estranger.
Documentals
Durada: 55'
11.45
Para todos La 2
Aquesta setmana, es descobreix una companyia de teatre formada per dones sense llar que actuen per acabar amb la violència de gènere, alhora que curen les seves ferides. En la secció d'iniciatives socials, Antonella Broglia presenta el projecte d'una emprenedora de l'Índia que treballa a favor de l'escolarització de les nenes al seu país. I, per acabar, Jorge de los Santos analitza quin paper té l'humor en la vida de les persones avui dia.
Altres
Durada: 30'
12.15
Turismo rural en el mundo
Serbia
Un repàs a la història, la gastronomia i les ofertes d'oci en entorns rurals de diferents i atractives destinacions internacionals.
Documentals
Durada: 35'
12.50
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
13.20
Nacido explorador
Chipre: la isla secreta de Cleopatra
Richard Wiese viatja a l'illa mediterrània de Xipre, bressol de nombrosos déus i llegendes de l'Antiguitat. Intenta resoldre un antic secret amb l'ajuda de la famosa arqueòloga Joan Connelly, i visita una granja orgànica i el restaurant d'un dels xefs més famosos de Xipre.
Documentals
Durada: 30'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
Arqueomanía
Celtas
Al llarg de 13 documentals, es repassen algunes de les principals fites arqueològiques i històriques d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Los Dolomitas: en el jardín de los héroes i Jirafa, una mirada íntima desde las alturas
Documentals
Durada: 105'
18.05
Las rutas Capone
Las Médulas
Aquesta nova ruta s'inicia a la comarca del Bierzo, davant la imponent visió de Las Médulas, una antiga explotació d'or dels romans. Després d'aquesta experiència, el Roberto comparteix unes castanyes torrades amb uns veïns que estan en ple ritual del magostu.
Altres
Durada: 65'
19.10
En busca de esplendores secretos
Los cristianos de Etiopía
Phillippe Charlier descobreix un poble que posseeix una fe sense límits i que segueix perpetuant uns ritus immemorials: els cristians d'Etiòpia. Els seus rituals i celebracions continuen sent molt semblants als dels primers temps del cristianisme al segle IV.
Documentals
Durada: 25'
19.35
Los celtas
La guerra de las Galias
Quan Cèsar va començar la seva campanya de les Gàl·lies, el territori estava dividit entre tribus col·laboradores i resistents a Roma. Després de cinc anys de guerra, els celtes es van adonar que era una lluita a vida o mort i van fer pinya al voltant del cabdill Vercingetòrix.
Documentals
Durada: 55'
20.30
El origen de la mafia. Chicago
Inclou Ciudad del pecado i El último hombre: Després de la seva reeixida expansió a Las Vegas, Robert Kennedy té en el punt de mira els membres de The Outfit. Després de l'assassinat de John Kennedy, la pressió sobre la màfia continua i Accardo ven les seves propietats a Las Vegas.
Altres
Durada: 85'
21.55
El cine de La 2: Tom de Finlandia
Després de la guerra, Touko Laaksonen torna a la seva ombrívola llar, Finlàndia, on l'homosexualitat és il·legal. Touko troba una via d'escapament en l'art, i comença a fer dibuixos d'homes homosexuals musculosos, lliures, desinhibits i orgullosos. Veli, el seu gran amor i company de vida, anima Touko a mostrar a la gent la seva feina. Les il·lustracions, signades amb el nom de Tom of Finland, esdevenen molt populars i desencadenen una veritable revolució, fins a convertir-se en autèntiques icones gais.
Pel·lícules
Durada: 115'
23.50
La noche temática
Inclou La rebelión de Stonewall i Los tiempos de Harvey Milk
Documentals
Durada: 170'
02.40
Ciberestafadores
Moltes persones creuen haver conegut l'amor veritable a internet i cauen en xarxes d'estafadors, procedents majoritàriament dels cibercafès de l'Àfrica occidental, on pobres i aturats els enganyen per guanyar diners. Darrere d'aquests estafadors de baix perfil s'amaguen perilloses organitzacions criminals internacionals, que operen a gran escala en l'àmbit financer i utilitzen les víctimes per a activitats delictives en el tràfic de drogues, prostitució i rentat de diners.
Documentals
Durada: 50'
03.30
Cocina sana en casa
Jamie Oliver elabora receptes de menjar casolà utilitzant ingredients quotidians que resulten ser superaliments de consum habitual en països on destaca la longevitat i salut dels seus habitants.
Altres
Durada: 45'
04.15
Me voy a comer el mundo
Tokio, Japón
A la ciutat més futurista del món, Verónica Zumalacárregui s'atreveix amb plats típics, alhora que mostra com viuen a Tòquio. A través de gent local que parla espanyol, mostra el més típic de la seva cuina.
Altres
Durada: 50'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'